Persondatapolitik

Persondatapolitik

Når du kommer på besøg i vores online shop cykelsportnord.dk kan du blive bedt om oplysninger såsom navn, adresse, telefonnumre eller e-mailadresse, i forbindelse flere services, samt når du skal bestile varer. De indsamlet oplysninger bliver aldrig solgt eller videregivet uden din udtrykkelige tilladelse. Dine oplysninger er meget sikkere hos os. Hvis intet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Dine data er dog beskyttet bag en firewall. Når du betaler med betalingskort, sender vi oplysningerne direkte krypteret til betalingsudbyder.

cykelsportnord.dk har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vidergivelse af dine personlige oplysninger, sker kun hvis det kræves af lovgivningen eller med en retskendelse. Vi registrerer din adfærd på siden for at give dig det bedst oplevelse af webshoppen.

Personoplysninger er underlagt Persondataloven. cykelsportnord.dk opbevarer de afgivne oplysninger i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Logstatistik

cykelsportnord.dk anvender registering af din færden i webshoppen, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. cykelsportnord.dk er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på webshoppen.

Cookies

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer.
Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter biler og ikke motorcykler og derned får du flest visninger og tilbud på fx. biler, når du er på en bil- og motorcykelportal.
Ved nethandel forenkler cookies ofte salgsprocessen, så du ikke skal indtaste dine oplysninger adskillige gange.

Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data.

Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at handle på nettet uden cookies!

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.

Læs mere om cookies og om hvordan du sletter dem i:

Internet Explorer
Google Chrome
Firefox
Safari

Sikker betaling hos cykelsportnord.dk:

Hos cykelsportnord.dk benytter vi betalingsløsningen Pensopay. Pensopay benytter PCI certified PSP sikkerhed som er yderst sikker beskyttelse af dine kortdata og korttransaktioner. Hos os har du en lang række muligheder for betaling.

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • VisaElectron
  • Mastercard
  • Mastercard
  • Maestro
  • Mobilepay
  • Viabill lån