Xtreme Cykelsko til mtb

3 Item(s)

 • Xtreme X-Alba mtb cykelsko - black
  Xtreme X-Alba mtb cykelsko - black med 2 gange Velcro og 1 Quick Click alu spænde og udstyret med en let, stærk og stiv sål.

  Pris: 900,00 DKK

  Tilbudspris 675,00 DKK

  Hurtig vis
 • Xtreme X-Black mtb cykelsko - black
  MTB sko med grovmønstret ydersål, der tager godt ved i underlaget når fødderne er ude af pedalerne, og som desuden kan eftermonteres med spikes, altså skruedupper som vi kender fra fodboldstøvler m.fl. Pasformen er forbedret ligesom på vores nyeste racingsko vha. vores nye formstøbte indersål.

  Som ved alle andre rigtige MTB sko så er sålen i X-Black MTB stiv som en racersål, mens klampen monteres forsænket i forhold til ydersålens grove trædeflade. Er MTB cyklen én man også bruger til hverdag og almindeligt fodtøj, så passer X-Black MTB også perfekt i et par af vores kombinationspedaler.

  Pris: 700,00 DKK

  Tilbudspris 525,00 DKK

  Hurtig vis
 • Xtreme X-Touring mtb cykelsko - black/hvid
  Touring cykelsko med snørebånd og en velcro lukning, hvor alle egenskaber til cykelbrug er bevaret intakt, samtidigt med at skoen muliggør bevægelse til fods.

  EVA sålen er forstærket omkring den forsænkede SPD klampemontering, således at man selv ved heldagsture ikke føler ubehag ved den lille træde/trække flade.

  Pris: 600,00 DKK

  Tilbudspris 450,00 DKK

  Hurtig vis
Fandt du ikke det du søgte efter under Xtreme Cykelsko til mtb, så kontakt os - vi kan skaffe alt!