Continental Grand Prix 20 x 1 1/8 foldedæk til børneraceren

Pris: 300,00 DKK

Tilbudspris 296,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Continental Grand Prix er til dig som ønsker den komfort et lidt bredere dæk giver. Dækket ruller let, flere kilometer, og bedre vejgreb samt komfort. Har PolyXBreaker anti punkteringsindlæg og BlackChili Compound.

Vægt: 205 gram
Type: Foldedæk
Farve: Sort/Sort
Ventil: Fransk Ventil

Generelt information om cykeldæk.

Foldedæk (Folde)
Dæk hvor der er brugt kevlar som kanttråd, der smarte ved at bruge kevlar er at dækker bliver lettere og at dækket kan foldes helt sammen og tages med som reserve, hvis man er uheldig og ødelægge det dæk der sidder på cyklen. Foldedæk har generelt og så flere vævninger i selve karkassen ( karkassen er det der sidder under selve slidbanen) der gør at dækker bliver mere smidigt og derved bedre greb på mtb såvel som racer.

Kantrådsdæk (Vire)
Dæk hvor der er stål som kanttråd, kantrådsdæk har generelt og så færre vævninger i selve karkassen ( karkassen er det der sidder under selve slidbanen) der gør at dækker har knap så godt et greb på mtb såvel som racer.

UST Foldedæk (UST Folde) (slangeløse dæk)
Dæk der kan bruges uden slange hvis man har specielle hjul der er forberedt til UST dæk, endvidere er brugt kevlar som kanttråd, der smarte ved at bruge kevlar er at dækker bliver lettere og at dækket kan foldes helt sammen og tages med som reserve, hvis man er uheldig og ødelægge det dæk der sidder på cyklen. Foldedæk har generelt også flere vævninger i selve karkassen ( karkassen er det der sidder under selve slidbanen) der gør at dækker bliver mere smidigt og derved bedre greb på mtb såvel som racer.

Lukket ringe
Med lukkede ringe omslutter dækket selv slangen. Lukket ringe kan kun benyttes med speciale fælge som er beregnet til dette.
Lukket ringe limes på fælgen. Der er mange grunde til at man ser at mange inde for road racing men nu også MTB begynder at køre på lukkede ringe. Både de lukkede ringe og fælgene til dem nemlig lettere. Lukkede ringe har en lavere rullemodstand og en større elasticitet, som betyder en bedre komfort og stødabsorbering med en mindre dæk-diameter.
Lukkede ringe rives ikke så let af hjulet med risiko for styrt. Lukkede ringe kan tåle et langt højere dæktryk.

Yderligere information

Navn Continental Grand Prix 20 x 1 1/8 foldedæk til børneraceren
Varenummer Continental-Grand-Prix-20
Producent Continental