IN2ZYM BIO FACTOR colostrum 235g - nevtral

Pris: 300,00 DKK

Tilbudspris 269,00 DKK

Lagerstatus: På lager


Det er dokumenteret, at vækstfaktorerne i colostrum øger forbrændingen af fedt; nedsætter restitutionstiden og fremmer opbygningen af muskelvæv bl.a. gennem øget cellulær reproduktion. Samtidig styrker immunglobulinerne i colostrum immunforsvaret og har der igennem andre veldokumenterede positive effekter.

BIO FACTOR indeholder colostrumpulver med et højt indhold af naturlige vækstfaktorer og immunglobulinerne: IgG, IgA og IgM.

Colostrum

Colostrum er de neret som den mælk en ko producerer de første 48 timer efter kælvning. Denne råmælk er rig på naturlige vækstfaktorer og antisto er.

Tilsvarende e ektiv virkning på mennesker

Videnskabelige forsøg foretaget gennem de sidste årtier på medicinske laboratorier og universiteter over hele verden har vist, at immun- og vækststo er i køers råmælk er identiske med de tilsvarende sto er hos mennesker.
Dette betyder at de gode egenskaber i køers råmælk har en tilsvarende e ektiv virkning på mennesker.

Colostrum er velegnet ved ønske om vægttab

Colostrum indeholder de stærkeste naturlige vækstfaktorer. Medicinsk forskning har vist, at uden tilstrækkelige mængder af disse vil kroppen under en slankekur forbrænde muskelprotein, før den forbrænder fedt.

Et dagligt tilskud af colostrum vil bevirke at vækstfaktorerne dels bidrager til at øge forbrændingen af fedt og dels hæmmer nedbrydningen af protein. Under en slankekur får man således det fulde udbytte af et proteintilskud. Husk, at muskler vejer mere end fedt, så selv om der ikke ses en ændring på skalaen, vil man se forskellen i
den måde tøjet passer!

Colostrum fremmer opbygning af muskelvæv

Allerede 1 time efter et måltid er blodsukker koncentrationen faldende, og vi begynder at forbrænde oplagret fedt og protein fra musklerne. Uden tilstrækkelige mængder af naturlige vækstfaktorer vil kroppen forbrænde muskel protein, før den forbrænder fedt.

Proteinsyntese og muskelcelledeling stimuleres

Vækstfaktorerne i colostrum hæmmer som tidligere
omtalt nedbrydningen af muskelprotein, således at kroppen overvejende nedbryder fedt. Samtidig stimulerer de naturlige vækstfaktorer fra colostrum proteinsyntesen
og muskelcelledelingen.

Herved opbygges ”lean” muskelmasse og muskelcellerne restituerer hurtigere efter hård træning. Hvis man træner hyppigt, kan det være meget gavnligt for ydeevnen.

Beskrivelse

Bemærk ny indpakning

Yderligere information

Navn IN2ZYM BIO FACTOR colostrum 235g - nevtral
Varenummer 5708267000010
Producent In2Zym