HIGH5 Isotonic 2,0 kg Citrus

0,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

High5 Isotonic med SuperCarb´s er den ultimative kombination af kulhydrat og elektrolytter. Det gør drikken særdeles velegnet hvis du generelt sveder meget, har problemer med optag af mineraler eller træner meget i varme omgivelser.

High5 har benyttet sig af den nyeste viden inden for væskeindtag i udviklingen af Isotonic. Ved at sikre optaget af mineraler, reduceres risikoen for krampe, hvilket er essentielt for enhver atlet.

Isotonic kan med fordel bruges både før, under og efter træning og race for at sikre et optimalt optag af væske.Fordele 1. Giver 40% bedre hydrering og 23% mere energi. 2. Real frugtsaft smag giver en let forfriskende smag. 3. Nemt at forbruge i store mængder, selv når du kører. 4. Blid mod maven og let metaboliseres. 5. Indeholder alle væsentlige elektrolytter. 6. Umiddelbart opløses i koldt vand. 7. Velegnet til vegetarer og GMO-fri.

Beskrivelse

Dette produkt er udgået og bruges i dag til at se beskrivelser og hvordan tidligere modeller har set ud, en service fra Cykelsportnord

Yderligere information

Navn HIGH5 Isotonic 2,0 kg Citrus
Varenummer H5-550
Producent High5