PRODUCENT INFO

Items 1 to 24 of 133 total

Her har vi samlet lidt info om næsten alle vores producenter - vi har RIGITG mange og ikke alle er med herinde, man vi arbejder altid med at få dem tilføjet så hurtig som muligt
 • ALPINA - cykelbriller og hjelme
  Alpina cykelbriller Alpina Eye-5 Shield VLM+ black matt-whi, glass Vario Mirror Blue
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • BLUEGRASS - defend your passion
  Bluegrass er behagelig sikkerhedstøj og udstyr til dig næste tur ud i den farlige natur. Bluegrass giver trykhed - uanset alder. Bluegrass sikkerhedstøj sidder så godt at du næsten ikke mærker det.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • CAMPAGNOLO - pure performance
  Campagnolo blev grundlagt i Vicenza i 1933

  Campagnole er innovation, kvalitet, ydeevne og design. Dette bevidnes af utallige priser og Campagnolos ry er indtjent, ikke kun gennem sine utallige racing succeser, men også i kraft af kvalitet og service. Vælg Campagnolo komponenter, hvis du vil frem i feltet. Husk at Cykelsportnord er certificeret som Campagnolo Pro-Shop.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • CATEYE - cykellygter og cykelcomputer
  CatEye er førende producent af cykelcomputere, lygter og reflekser til cyklister - grundlagt i 1946 i Osaka, Japan. CatEye har altid været førende inden for innovation og teknologi. I 1964 skabte CatEye de første blinkende lampe til cykler. CatEye skabte den allerførste cykellygte, som bruger hvide LED'er i 2001. Virksomheden er i sandhed en af verdens førende inden for linse- og reflektorteknologi; vores Opticube linse og reflekser giver os mulighed for at fremstille de mest effektive LED-forlygter på markedet. Vores LD500 er den eneste baglygte, der kan opfylde de strenge CPSC standarder for refleksivitet. CatEyes første cykelcomputer blev fremstillet i 1981. Nu kan vi tilbyde et komplet sortiment af computere til at opfylde kravene for cyklister i hele verden. Altid på forkant med den nyeste teknologi. Vi var blandt de første virksomheder til at integrere højdemåler, puls-og kadenceteknologi i cykelcomputere. Cykelsportnord har alle produkter fra Cateye eller kan skaffe dem til markedets bedste priser
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • CICLOSPORT - cykelcomputere i topklasse
  Ciclosport K.W. HOCHSCHORNER GmbH blev etableret i 1978 i byen Stockdorf nær München.
  Siden vores start, for over 30 år siden, vi har stået for innovation i sport elektronikbranchen.
  Siden Ciclosport grundlage familievirksomheden, har den udviklet sig til en af de førende sports computer producenter.
  Navnet Ciclosport er synonymt med høj kvalitet og en række forståelig og brugbar information.
  I 1989 var Ciclosport var en af pionererne inden for cykelcomputere. Siden da har vi fortsat med at udvikle vores produkter.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • CONTINENTAL - world class bicycle tyres
  Continental har udviklet og produceret cykeldæk siden 1892. Continental er bygget til at opfylde krav fra motionscyklister, mountainbikere og proffer - ja, mange hold i Tour de France kører på Continental.

  Cykeldæk består af forskellige komponenter, der er "bagt" under varme og tryk. Denne proces danner det færdige gummiprodukt. Rågummi er det vigtigste basemateriale og er blandet med mange andre produkter.

  Moderne cykeldæk skal skal være modstandsdygtige over for punkteringer. Moderne dæk fra Continental har indbygget et specielt antipunkteringslag under slidbanen, som er i stand til at stoppe selv en tegnestift. Og selv med denne ekstra punkteringsbeskyttelse, er "Contact Security" ikke tungere end normale touring dæk.

  Moderne cykeldæk er teknologisk avancerede produkter designet til at imødekomme alle de ønsker, der er til cykeldæk i dag. Continental har ti forskellige produkter i sit sortiment af dæk til mountainbikes alene. Ejere af touring cykler og racere kan også vælge fra et bredt spektrum af dæk. Vinterdæk i forskellige størrelser til trekking og mountainbikes vil være tilgængelige hos os allerede fra i år.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • CRANKBROTHERS - cykeludstyr i verdensklasse

  Vi skabe produkter som genopfinde køreoplevelse. Crankbrothers kvalitet er testet og bevist af verdensklasse atleter. Crankbrothers ingeniørere udvikler mountainbike komponenter, der leverer overlegen funktion og flot design.

  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • DUTCH PERFECT - cykeldæk & udstyr
  Dutch Perfect udvikler cykeldæk man kan stole på.
  Vi specialiserer og i punkterfri cykeldæk til E-cykler, bycykler, sport cykler, mountainbikes, men også for cross BMX-cykler, klapvogne og kørestole.
  Stol på vores dæk, har tillid til os og ikke alene kan du stole på vores dæk, også vores virksomhed.
  Dutch Perfekt er en innovativ virksomhed med over 25 års erfaring i cykeldæk.
  Vi udvikler og designer cykel dæk i Holland og få dem produceret under streng kvalitetskontrol på vores fabrik som ligger i Holland. Cykelsportnord kan levere alle typer af Dutch Perfect cykeldæk.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • EASTON - cykeludstyr fra
  Easton fremstiller kvalitetscykelkomponenter til den kræsne rytter. Easton er et af de ledende navne inden for komponenter til cykling. Easton cykelkomponenter fås både til landevej og MTB. Alle Easton komponenter kan købes hos Cykelsportnord
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • ELITE - hjemmetræner & udstyr
  Elite fremstiller en lang række produkter til cykling og andre sportsgrene. Drikkedunke og holdere er deres speciale, men også andre produket kan findes i deres sortiment.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • ENDURA - robust cykeltøj med lækre detaljer
  Endura Ltd blev grundlagt i Edinburgh i 1992 af en ivrig cyklist (Jim McFarlane) efter hans tilbagevenden til Skotland fra en 14 måneders ophold i Sydney. I skuffelse over hvad der på daværende tidspunkt var på marked i cykeltøj, besluttede han, at han ville forsøge at producere cykel tøj, der var fokuseret på funktion og holdbarhed uden at skære hjørner hverken på materiale eller konstruktion. Det lykkes så godt at, Endura selv den dag i dag er førende inde for cykeltøj. Cykelsportnord er forhandler af hele sortimentet fra Endura men ikke alt er oprettet på siden så ring endelig for en god pris.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • EXTRAN ENERGI - giver dig ny energi
  Extran energi anvendes i alle former for sport, og Extran fremstiller energidrikke, som tilfredstiller de fleste.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • FINISH LINE - premium cykelsmøremidler
  Finish Line blev grundlagt i marts 1988 af Henry (Hank) Krause. Tilbage i 1988 var tilgængeligheden af teknisk avancerede cykelsmøremidler temmelig begrænset, og især smøremidler, der optimerer effektiviteten af avancerede gearsystemer. Krause og Finish Line troede på effekten af fluoropolymerer (Teflon), og deres evne til at tackle det stigende behov for smøring. Fluoropolymerer (Teflon) skulle blive byggestenene til Finish Line's første produkt.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • FIZIK - cykelsadler & cykelsko
  Fizik cykelsadler er nogle af de mest brugte sadler i verden og ikke uden grund. Selle Royal, som producerer Fizik sadler, lægger nemlig rigtig mange kræfter og udviklingskroner i at være helt fremme, og du kan være sikker på, at de også har en sadel, som passer til netop dig. Herunder finder du nogle af de termer vi bruger i vores varertekster og deres betydning. TWIN FLEX En patenteret carbonskal, hvor fibrenes retning varierer efter behov. Desuden er skallen forstærket med kevlar. Dermed opnås den så eftertragtede kombination af komfort, stivhed og lav vægt. WING FLEX Ved at gøre sadlens sider fleksible øges benenes bevægelsesfrihed. Det giver mulighed for at strække benene igennem og derved udvikle større kraft. TWIN TECH En patenteret Y-formet gel. "Royal Gel", som absorberer stød og i det hele taget får sadlen til at føles komfortabel. Desuden sikrer den, at blodtilførslen forbliver indtakt, og at nerver ikke kommer i klemme. Det specielle ved Royal Gel er at den ikke kollapser, skilles eller bliver hård. Vægtforøgelsen er kun 20 g. MICROTEX Fizik benytter i vid udstrækning dette syntetiske materiale til beklædning af sadlen. Det udmærker sig ved på én gang at være let og slidstærkt, hurtigtørrende, komfortabelt, let at rense og åndbart. Derudover mister det ikke farven. Hvad mere kan man næsten ønske sig? SADELSIDER Hos Fizik har man tænkt på det hele. Samtlige dele af sadlen bidrager til den totale oplevelse. Hvor den øverste del af sadlen skal have et godt "greb" i rytteren, er sadelsiderne ofte lavet af et materiale, der tillader inderlårene at bevæge sig uhindret op og ned. Dermed øges komforten og glæden ved at cykle betragteligt. Samtidig anvendes der aldrig udvendige syninger, der ødelægger cykelbukserne. BESKYTTELSEHJØRNER Hvor ofte sker det ikke, at der slides hul på sadlens hjørner fordi cyklen gang på gang stilles op ad en mur? Det er der nu en løsning på: udskiftelige beskyttelseshjørner.
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • GEAX DÆK - bicycles tires & wheels
  Vores brand er ikke født i et laboratorium eller af en stor industriel markedsføringgruppe. Det er heller ikke lånt fra bilindustrien eller nogen anden industri. Det blev i stedet avlet fra selve rødderne af cykling: passion, engagement og kærlighed til udendørs cykelaktivitet. Siden begyndelsen af halvfemserne har Geax udviklet en serie dæk, fuld af teknologier, der har ført utallige ryttere til toppen og fortsætter med at gøre det. Vi er unikke og eksklusive. Design og produktion af dæk specielt til din sport, din livsstil, din passion. Ideer, kreativitet, kunst, suset af irrationalitet ... disse er begreber, der har fascineret mennesker i alle tidsaldre. Natur, vind, vand, sten, jord ... elementer i vores omgivelser, barske aspekter af vores verden. Mountain Biking er en katalysator, der interagerer disse fysiske og intellektuelle elementer. Nyd dine dæk. Nyd din kørsel!
  0,00 DKK
  Hurtig vis
 • GHOST - german bicycle technology
  Ghost Bike er udviklet i Tyskland og er et velkendt navn i mountain-bike kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høje sikkerheds-foranstaltninger betyder alt! De ansatte hos GHOST er alle cykel-entusiaster, og det giver sig udtryk i deres grundprincip: Hver cykel skal svare til de høje sikkerhedsstander, der efterspørges. GHOST er tysk kvalitet, lækkert design og er lavet til at erobre verden! Hos GHOST går intelligens og kvalitet hånd i hånd!
  0,00 DKK
  Hurtig vis
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
I kategorien PRODUCENT INFO finder du de sorteret produkter. Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv at søge igen eller kontakt os