MAGURA - performance cykelkomponenter & bremser

0,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Magura - succesen fortsætter

Olympisk guld, VM, World Cup sejre - uanset hvor de legendariske "røde sokker" vises, eller hvor det blå Magura Royal Blod løber, synes succes at komme automatisk. Topprofessionelle, den olympiske guldmedaljevinder Sabine Spitz, sølvmedaljevinderen Jean-Christoph Péraud eller verdensmesteren Marga Fullana er først og fremmest nødt til at stole på deres stærke ben. Men det er kun muligt, hvis de ikke behøver at spilde energi eller tid på at tænke over pålideligheden af deres udstyr. Det er vigtigt for dem at vide at deres Magura suspensiongafler og skivebremser vil levere maksimal ydelse kombineret med minimal vægt. Kompromisløs pålidelighed er afgørende for de professionelle, så de kan komme over målstregen uden nogen fejl eller svigt.

Det er nøjagtig det samme for ikke-professionelle ryttere, for hvem det næste maraton, den næste store søndag, en Alpcross eller endda en ekstremtur til verdens ende er lige rundt om hjørnet. Disse er grundene til, at F & U-teamet på Magura har givet højeste prioritet til de kriterier, der gør forskellen mellem frustration og sjov på stier og veje i denne verden.

Service:

I Stedet for det sædvanlige giftige bremsevæske, der kræver regelmæssig udskiftning, bruger alle Magura bremser mineralsk olie. Magura er den eneste producent, der giver en 5 års garanti på alle forseglinger!

HS11 og HS33 er levende legender og nyder et fremragende ry blandt pendlere, motionscyklister og ekstremglobetrottere grund af den nemme udskiftning af bremseklodser.

Hvis du køber Magura dele i dag, kan du være sikker på, at du ikke bare sætter en »forældet« udstyr på cyklen.
"Made in Germany " er blevet filosofien på Magura - fra R & D afdelingen beliggende i udkanten af Schwäbische Alp.