Northrace Logo

NORTHRACE

Highend rammer siden 1999

Northrace er dansk og blev startet i 1999 af Martin Purkær. Martin Purkær ejer desuden cykelsportnord.dk med både fysisk og online webshop.

Northrace rammer produceres i carbon. Desuden fremstilles der også highend forgafler til racercykler. Northrace rammer fremstilles i en lang række forskellige designs.

  • MTB hardtail carbon
  • MTB fullsuspension carbon
  • Racer rammer i carbon
  • Racer gafler i carbon

Carbon/kulfiber rammer fra Northrace

Northrace rammer og gafler fremstilles i nøje kontrol med vores samarbejdes partner primært fra Taiwan. Rammerne produceres som halvfabrikata og sendes så flyves herefter til cykelsportnord.dk i Danmark. Når carbon rammerne kommer til Pandrup, gennemgår alle rammer en nøje og tilbundsgående undersøgelse af kvalitet. Klare rammerne testen og kontrollen, bliver rammerne gjort klar til montering.

Efter at kunden har afgivet sit ønske om farve, design, transfer samt udstyr, går værkstedet i gang. Selve processen med finish samt valg af udstyr er en løbende proces i tæt samarbejde med kunden. Når kunden er tilfreds og får leveret sin ny Northrace, kan han/hun være sikker på at stå med en unik ramme som kun findes i den ene version. Alu rammer færdigproduceres hos vores samarbejdes partner og er klar til salg når de kommer hjem. Northrace rammer er helt unik og bliver primært solgt ved cykelsportnord.dk

 

Carbon/kulfiber rammer fra Northrace