Om os

Allerførst vil vi gerne takke dig for at have valgt cykelsportnord.dk som cykelshop.

Vi er specialister med mange års erfaring og faglig viden indenfor cykling, cykeludstyr samt cykelrepration, specielt highend racer og mtb cykler.
Vi har desuden stor viden og kompentance i carbonrepation. Professionel carbon og kulfiber repartion

Carbon/kulfiber repartion

Til dig der endnu ikke har haft kontakt med Cykelsportnord.dk vil vi gerne fortælle lidt om forretningen. Cykelsportnord.dk blev startet i ´99 i vores lille forretning med et beskeden vareudvalg, men med en kanon gode start, kan vi i dag tilbyde alt indenfor highend cykler til cykelsport. Det er ikke længere kun de lokale, der har fået øjnene op få alle vores gode tilbud, vores kundekreds omfatter i dag hele Europa. Og med shoppen her er det endnu nemmere at bestille og betale 24 timer i døgnet.

Udvalg og priser Vi bestræber os på at tilbyde dig det vareudvalg, som vi har erfaring med, at cykel entusiaster sætter pris på. Der er billeder af alle vores produkter og uddybende beskrivelser, så du let kan finde det du søger.

Vi tilbyder kun produkter fra kvalitets producenter til ekstremt lave priser. Disse er opnået gennem stor-indkøb og lave omkostninger samt salg gennem web-shoppen. Du vil desuden opleve en hurtig og kvalitetsbevidst pakning og forsendelse af dine varer.

Sikker forsendelse af produkter fra cykelsportnord.dk

Fortsat udvidelse af shoppens varesortiment.

Kommer du jævnligt forbi shoppen, vil du opdage, at vareudvalget udvides hele tiden. Mangler du varer eller har du forslag til nye, så send en mail med en kort beskrivelse. God fornøjelse med dine indkøb i shoppen.

Venlig hilsen Martin
Martin Purkær ejer af cykelsportnord.dk

Cykelsportnord.dk - Vinkelvej 9 - 9490 Pandrup - Denmark
Mail: info@cykelsportnord.dk - CVR: 27 07 61 06 Telefon: 20129554