Reklamation

Reklamation og serviceeftersyn

Hos cykelsportnord.dk tilbyder vi 24 måneders reklamationsret på alle cykler og cykeludstyr købt på webshoppen. Ved en reklamation eller lign. kan vi desuden i langt størstedelen af tilfældene afhjælpe dig direkte på din adresse via. vores servicebil!

- 24 måneders reklamationsret hvad dækker det?

I henhold til købeloven gælder retten til udbedring af fejl og mangler på cyklen indenfor reklamationsfristen KUN, når de opståede mangler skyldes forhold, som cykelsportnord.dk er ansvarlig for. Dvs. vi er uden ansvar, hvis manglerne er en følge af: hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse, unormalt brug eller almindelig slitage. Reklamationsretten dækker, jf. købeloven, fabrikationsfejl såsom stelbrud, pludseligt knækket støtteben eller lignende opstået under normalt fornuftigt brug. Hvis der er tale om almindelig slid, slidt kæde, dæk, kassette, kranksæt eller lignende, så er dette ikke omfattet af reklamationsretten.

Hvordan reklamerer jeg over en mulig defekt?

Ved reklamation skal du sende en mail til: info@cykelsportnord.dk, som ud over navn og adresse, dit ordre ID, samt en kort beskrivelse af fejlen. For hurtigere sagsbehandling må du meget gerne vedhæfte et billede af fejlen. Vi vender så hurtigst muligt tilbage med en løsning.

Regelmæssige eftersyn af cykel er en god idé

Ved køb af Når du modtager din cykel fra os, er den 95% færdigsamlet, klargjort, justeret og smurt i henhold til vores service tjekliste. Der kan være små tilretninger inden du tager cykelen ibrug. Som med alt nyt mekanik, kan der være behov for justering, efterspænding mm.
cykelsportnord.dk anbefaler på det kraftigste at du jævnligt får lavet eftersyn af din cykel hos en autoriseret cykelforhandler. Prisen kan variere fra fra værksted til værksted, men er typiske i omegnen af et par hundrede kroner pr. gang. Dette vil forøge levetiden på din cykel væsentligt

Vi anbefaler at følgende eftersyn

1. eftersyn (udføres senest 2 måneder fra købsdato: Justering, efterspænding og smøring af bevægelige dele.

2. og 4. eftersyn (udføres hhv. 1 og 3 år fra købsdato): Justering af for- og bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser, eger, smøring af udvendige bevægelige dele og sikkerhedscheck af hele cyklen.

3. og 5. eftersyn (udføres hhv. 2 og senest 4 år fra købsdato): Smøring og justering af for- og bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser og eger, smøring af udvendige bevægelige dele. Adskillelse og smøring af gear, eftersyn og justering af bremser og generelt sikkerhedscheck af hele cyklen.

Efterfølgende kontrol og service

Selvom cyklen er over 2 år gammel, er det naturligvis en god ide, at du fortsat får den serviceret regelmæssigt.