Retunering af varer

Returnerer jeg mit produkt

Du kan let bestille en returlabes her på siden til kun kr.59,- eller en retur og ny fremsendelse til kun kr.118,- begge typer labes bliver sendt over mail og den skal så sættes på pakken og afleveres i den nærmeste pakkeshop, du får automatiske besked om hvor den nærmeste pakkeshop ligger, her kan pakken så afleveres, bemærk returneringsformular skal altis vedlægges i pakken.

GLS icon Køb returlabel her!

Bruger du ikke vores returlabes skal varen retuneres til adressen nedenfor?


Cykelsportnord
Vinkelvej 9
9490 Pandrup

Du skal altid benytte returneringsformular, som du skal printe ud, se pdf. fil nedenfor.

Download og print vores returformular herklik her og print

Når du handler hos cykelsportnord har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer.

Vi refunderer varens / varernes fulde beløb i op til 14 dage efter købet, under forudsætning af at varen / varerne tilbageleveres i samme stand og mængde. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug.
Varen returneres i original emballage og omkostningerne i forbindelse med returnering til cykelsportnord.dk afholdes af køberen.

Når vi har modtaget din vare retur, tilbagebetaler vi det fulde beløb minus evt. værdiforringelse til dit betalingskort.

Spørgsmål eller hjælp til returnering?
For at få den bedste mulig oplevelse med returnering, er det en god idé at kontakte os på info@cykelsportnord.dk eller på 20129554 før du retunere.