Returnering af produkter

** Returnering af produkter kan kun ske med et RMA nummer, så det kan læses tydeligt udenpå pakken. Returpakker der sendes tilbage uden RMA nummer afvises.

Du kan let bestille en returlabes her på siden, se nedenfor, begge typer labes bliver sendt over mail og den skal så sættes på pakken og afleveres i den nærmeste pakkeshop, du får automatiske besked om hvor den nærmeste pakkeshop ligger, her kan pakken så afleveres, bemærk returneringsformular skal altid vedlægges i pakken.

GLS icon Køb returlabel her!

Bruger du ikke vores returlabes kan du få vores retur adresse på info@cykelsportnord.dk
Du skal ALTID benytte returneringsformular, som du kan få tilsendt via mail kontakt os på info@cykelsportnord.dk

Når du handler hos cykelsportnord har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer. (bemærk: gælder fra den dag, varen et tilgængelige i pakkeshop eller som normal levering)
Vi refunderer varens / varernes fulde beløb i op til 14 dage efter købet, under forudsætning af at varen / varerne tilbageleveres i samme stand og mængde.
Har du brug for en forlængelse af en fortrydelsesret ud over de normale 14 dage skal dette altid aftales inden ordren gennemføres på hjemmesiden, kontakt os på info@cykelsportnord.dk
Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug.
Varen returneres i original emballage og omkostningerne i forbindelse med returnering til cykelsportnord afholdes af køberen.

Når Cykelsportnord har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet minus, fragt omk., værdiforringelse og evt. kortgebyr til dit betalingskort.
Der kan gå op til 14 dage inden en retursag er gennemført.

Ved en evt. tvist i en retursag skal køber indenfor 3 hverdage meddele Cykelsportnord på mail, (info@cykelsportnord.dk) hvis køber ikke er enig i svar på afgørelsen, efter 3 hverdage ses retursagen som afstuttet og optages ikke igen. 
 
Spørgsmål eller hjælp til returnering?

For at få den bedste mulig oplevelse med returnering, er det en god idé at kontakte Cykelsportnord på mail (info@cykelsportnord.dk) før du retunere.