Retunering

Reklamation samt service hvis du har købt en cykel

cykelsportnord.dk giver dig 24 måneders reklamationsret på alle cykler og cykeludstyr købt i webshoppen. Langt størstedelen af de reklamationer som måtte komme, kan vi næsten altid afhjælpe dig med uden at du skal retunere produktet.

24 måneders reklamationsret

I henhold til købeloven gælder retten til udbedring af fejl og mangler på cyklen indenfor reklamationsfristen KUN, når de opståede mangler skyldes forhold, som cykelsportnord.dk er ansvarlig for. Dvs. vi er uden ansvar, hvis manglerne er en følge af: hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse, unormalt brug eller almindelig slitage og ikke mindst vejledninger som ikke er fulgt.

Reklamationsretten dækker, jf. købeloven, fabrikationsfejl såsom stelbrud, pludseligt knækket støtteben eller lignende opstået under normalt fornuftigt brug. Hvis der er tale om almindelig slid, slidt kæde, dæk, kassette, kranksæt eller lignende, så er dette ikke omfattet af reklamationsretten.

Hvordan reklamerer jeg over en defekt?

Alle reklamation skal foregå via kontakt formular på cykelsportnord.dk
Mailen skal foruden navn og adresse, indeholde dit ordre ID, samt en kort beskrivelse af fejlen. Vedhæft gerne din faktura. For hurtigere sagsbehandling må du meget gerne vedhæfte et billede af fejlen. Vi vender så hurtigst muligt tilbage med en løsning.

Hvis du har købt en cykel hos, afbefaler vi følgende

En cykel købt fra cykelsportnord.dk 95% færdigsamlet, klargjort, justeret og smurt i henhold til vores service tjekliste. Der kan være tale om små tilretninger inden du tager cyklen i brug. Om du har købt en highend eller budget cykel, vil der behov for justering, efterspænding mm.

cykelsportnord.dk anbefaler på det kraftigste, jævnligt eftersyn af din cykel. Det bør altid foregå hos en autoriseret cykelforhandler. Prisen er kan variere fra værksted til værksted, men regn med par hundrede kroner pr. gang og det er super godt givet ud din cykel til at holde længere

Vi anbefaler at eftersynene med disse intevaller

1. eftersyn (udføres senest 2 måneder fra købsdato: Justering, efterspænding og smøring af bevægelige dele.

2. og 4. eftersyn (udføres hhv. 1 og 3 år fra købsdato): Justering af for- og bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser, eger, smøring af udvendige bevægelige dele og sikkerhedscheck af hele cyklen.

3. og 5. eftersyn (udføres hhv. 2 og senest 4 år fra købsdato): Smøring og justering af for- og bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser og eger, smøring af udvendige bevægelige dele. Adskillelse og smøring af gear, eftersyn og justering af bremser og generelt sikkerhedscheck af hele cyklen.

Efterfølgende kontrol og service

Selvom cyklen er over 2 år gammel, er det naturligvis en god ide, at du fortsat får den serviceret regelmæssigt.