SIMPLY CHOCOLATE - det smager bare bedre fra

0,00 DKK

Lagerstatus: På lager

EN GAMMEL BY. MED EN NY CHOKOLADE

Simply Chocolate er baseret i København. Heroppe er det for koldt til at dyrke kakaobønner. Men det er varmt nok til at have en kærlighedsaffære med god chokolade.
København er en meget gammel by med en højt vibrerende puls og masser af plads til at give næring til en ny form for chokolade. Da Simply Chocolate startede i 2011, har en masse mennesker delte vores ønske. Ikke kun for, hvad vi gør, men tilsyneladende også for hvordan vi gør det. Vi sætter pris på det.

Chocolate bruger kun den fineste rå chokolade på markedet og de bedste naturlige ingredienser. Vi bruger de bedste af nødder, kerner og bær. Ligesom mandler, hasselnødder og pekannødder. Spelt flager og havregryn. Og endelig, tranebær, goji bær, kokos, bluberries, og mange flere. Oven i det, krydre vi det op med lakrids, vanilje, kanel, chili, ingefær og andre af naturens vidundere.

Vi ville aldrig drømme om at tilføje kunstige farvestoffer eller smagsstoffer eller lak. Det handler om at bruge de rigtige ingredienser og temperering dem på den rigtige måde.

Yderligere information

Navn SIMPLY CHOCOLATE - det smager bare bedre fra
Varenummer Simply-Chocolate
Producent Simply Chocolate