Speedtech

Speedtech Logo

SPEEDTECH

Speedtech cykeludstyr i særklasse

Speedtech er dansk og blev startet i 1999 af Martin Purkær. Martin Purkær ejer desuden cykelsportnord.dk med både fysisk og online webshop.

Speedtech cykeludstyr er kvalitets produkter til en fornuftig pris. Der er ikke gået på kompromis men kvaliteten af den grund og speedtech benyttes da også af hele cykelbrancen.

Speedtech producere bla. fælge, styr, sadelpinde i carbon, plus en række andre forskellige cykeldele. Alt fremstilles under kontrol med vores samarbejdes partner primært fra Taiwan. Produkterne produceres som halvfabrikata og sendes så flyves herefter til cykelsportnord.dk i Danmark. Når produkterne kommer til Pandrup, gennemgår alle dele en nøje og tilbundsgående undersøgelse af kvalitet.

Efter at kunden har afgivet sit ønske om farve, design, transfer samt udstyr, går værkstedet i gang. Selve processen med finish er en løbende proces i tæt samarbejde med kunden. Når kunden er tilfreds og får leveret sine produkter,  kan han/hun være sikker på at stå med en unik varer som kun findes i den ene version. Speedtech bliver promært solgt af Cykelsportnord

 

Carbon/kulfiber rammer fra Northrace